MULTIMEDIA

Multimedia merupakan sebuah kumpulan yang ditubuhkan untuk membantu badan pengurusan seni dari segi gambar dan video. Kumpulan ini terdiri daripada 17 orang ahli dan merupakan dibawah naungan Pusat Kebudayaan USIM. Kumpulan ini juga berfungsi untuk membantu dan menyediakan gerak tenaga untuk setiap program yang dijalankan oleh Pusat Kebudayaan USIM.

Objektif kumpulan ini adalah dapat mengetahui dan mempelajari cara penggunaan multimedia secara lebih terperinci dan dapat mengetahui elemen-elemen multimedia secara lebih mendalam seterusnya dapat  melahirkan pelajar yang berjiwa seni.